Erzsébet-tábor

Erzsébet-tábor

Nyári Élménytábor Köznevelési intézmények 1-8. évfolyamos tanulói részére a Fonyódligeti Erzsébet-táborban - Hévízi Illyés Énekkaros tábor - (2023-ELM-02)

Iskolánk kórusa az idén nem Reziben táborozott - ahogy azt évek óta tette-, hanem egy sikeres pályázatnak köszönhetően a fonyódligeti Erzsébet -táborban tölthetett egy felejthetetlen jutalom hetet a nyár közepén. Noha csak az első két nap volt szerencsénk a fürdésre, a gazdag programkínálat, a rengeteg lehetőség miatt nem is éreztük hiányát. Volt vízi és szárazföldi kalandpark, sportolási lehetőségek, közösségépítő és digitális kompetenciát fejlesztő foglalkozások, éjszakai játék, számháború, esténként Disco vagy táncház…., zárásként pedig tűzijátékban gyönyörködhettünk. Noha a tábor ezúttal kifejezetten jutalom jellegű volt, azért bemutatkoztunk kórusként is a tábori „Ki mit tud?”-on, amelynek abszolút győztese lett kórusunk. Ennek eredményeképpen kb. 600 gyermek előtt énekelhettünk a táborzárón, ahol a „TESÓk” (Tábori Együttélést Segítő Operatív munkatársak) sorfala és tapsa mellett vonultunk színpadra, ill. jöttünk le onnan. Szóló énekben első helyezett lett Máté Mira, a furulya kvartett pedig második helyezést ért el.  A sportban is jeleskedtünk, a strandröplabda bajnokság első helyezettje lett csapatunk.  A kórusvezető (Holczerné Szabó Ágnes) munkáját ezúttal is Balázs Árpádné és Laborfalvi Lászlóné segítette. Sok-sok élménnyel gazdagodva tértünk haza.

Az EFOP-1.2.12-17-2017-00006 azonosító számú „A tábor összeköt – Erzsébet Táborok” című projekt és a 2023. évi hazai költségvetési támogatás biztosította a minőségi, élményalapú táborozást.

Köszönjük a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítványnak a lehetőséget és a sok-sok élményt!

Kapcsolódó galéria

Erzsébet-tábor

Pályázatok

Bethlen Gábor Alap
NKA
Erzsébet táborok
Ökoiskola
Határtalanul
 Okosan a pénzzel!