Zánkai Erzsébet-tábor 2024. június 10-12.

Zánkai Erzsébet-tábor 
2024. június 10-12.

Iskolánk 6.b osztálya az Erzsébet-táborok „Tavaszi ottalvós” pályázatának keretében három napot töltött Zánkán.

A gyermekek számára igényesen kialakított, tiszta, modern környezetben felejthetetlen élményekben volt részünk. A tábor területén minden adott a kulturált szabadidős tevékenységekhez. A szabadban parkok, játszóterek, trambulinok, túraútvonalak és sportpályák várják a gyerekeket, a zárt térben több helyen található játékterem, ahol pingpongozni, csocsózni és léghokizni lehet. Ingyenesen kölcsönözhető a táborban foci-, kosár-és röplabda, valamint tollaslabda is. A kedvező időjárás miatt sok időt töltöttünk a szabadban, bejártuk a tábor területét, kisvonattal a lementünk a Balatonpartra is. Sajnos a hajózásról lemaradtunk, de így is teljes élményben volt részünk.

A színes szabadidős programok mellett a tábor számos érdekes előadással, foglalkozással várja a gyerekeket. Élményekben gazdag, színvonalas programokon vettünk részt, amelyeket részben előzetesen foglaltunk, részben a helyszínen választottunk ki. Pedagógus kollégámmal arra törekedtünk, hogy mindenki számára érdekes és tartalmas előadásokra vigyük a gyerekeket. Megismerkedtünk az e-sporttokkal és a kutyakiképzés fortélyaival, megtudtuk, hogyan lesz valaki író és kipróbálhattuk a mesékről szerzett ismereteink mélységét. Dr. Erőss Zsolt özvegye elvitt bennünket a Himalájára, gondolatban mi is hegymászókká váltunk.

Esténként a szervezők közösségi programokkal tették színesebbé az ország számos településéről érkező gyerekek táborozását. Az első nap könnyűzenei koncerten vettünk részt, a második napon fergeteges hangulatú diszkóban lazítottunk.

A szállásunk kényelmes és minden igényünket kielégítette, a szobák tágasak, jól felszereltek és tiszták voltak. A táborban 24 órás egészségügyi szolgáltatás és napi háromszori étkezés biztosította a kényelmünket. A természeti és az épített környezet, valamint a programok és a segítők hozzáállása példaértékű a zánkai táborban. Hálásan köszönjük a szervezők és a tábori dolgozók munkáját! Köszönjük a tartalmas programokat!

Kapcsolódó galéria

Zánkai Erzsébet-tábor 2024. június 10-12.

Pályázatok

Határtalanul
Erzsébet táborok
Ökoiskola
NKA
Bethlen Gábor Alap
 Okosan a pénzzel!