Heroes of the Future

Heroes of the Future

Planet Budapest, 2023.10.01.

Iskolánk diákjai közül 30 tanulónak lehetősége volt részt venni egy olyan rendezvényen és élményprogramon, amely Közép-Európa legnagyobb fenntarthatósági rendezvénye.

Diákjainkat A Jövő Hősei interaktív élményprogramra is sikerült regisztrálnunk, így nemcsak a Planet Expon, a Your Planet szórakoztató, informatív és elgondolkodtató kiállításon vehettek részt, hanem részesei lehettek egy olyan élőszereplős kalandjátéknak, amely magával ragadó látványvilággal röpítette el őket 2070-be. Ez a program egy színházi elemekkel, interaktív játékokkal teli játékos ismeretterjesztő előadás részeseiként a bolygónk lehetséges jövőjét nyitja meg a gyerekek előtt, amelyben lehetőség van befolyásolniuk az aktuális problémáinkat.

Nagyon szuper, élményteli vasárnapot töltöttünk el a Hungexpon, ahol még arra is lehetőségük nyílt a gyerekeknek, hogy egy kartonból felépített fenntartható városban, elektromos járművek segítségével közlekedhessenek. Kipróbálhatták a MonsteRollert, Segwayt, Elektromos Gokartot, és a Hoverboardot is.

A kísérő tanárok: Porkoláb Annamária és Huszti Ágnes biztosan állíthatják, hogy a diákjainknak felejthetetlen élményben volt részük.

Kapcsolódó galéria

Heroes of the Future

Pályázatok

Bethlen Gábor Alap
Erzsébet táborok
Ökoiskola
 Okosan a pénzzel!
Határtalanul
NKA