Nyári napközi

Nyári napközi

   FELHÍVÁS

     NYÁRI NAPKÖZI

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Hévíz Város Önkormányzat nyári napközi táboros ellátást szervez azoknak a 6 és 14 éves kor közötti hévízi lakcímmel rendelkező, a Hévízi Illyés Általános Iskolába járó gyermekeknek, valamint szabad férőhelyek esetén – egyedi elbírálás alapján – a Hévízi Polgármesteri Hivatal és Hévíz Város Önkormányzat intézményeiben foglalkoztatottak gyermekeinek, akiknek az elhelyezését a szülők nem, vagy csak nehézkesen tudják megoldani a nyári szünidőben. A napközi 2020. június 29. és augusztus 14. között várja a gyermekeket az Illyés Általános Iskolában (8380 Hévíz, Kossuth u. 2.).

 

Az étkeztetés napi 3 alkalommal a GAMESZ konyháján megoldott, 560.- Ft/nap áron. A befizetéseket havonta előre kell teljesíteni! Amennyiben a befizetést előre nem teljesítik, nincsen módunk étkezést biztosítani a gyermeknek. Az étkezés lemondási lehetősége megegyezik a tanévben szokásos lemondással. Maga a napközi szolgáltatása díjtalan. Képzett pedagógusok foglalkoznak a napközisekkel hétköznapokon 8.00-16.00 óráig. Kézműves foglalkozásokon vehetnek részt a gyermekek.

 

Jelentkezni a jelentkezési adatlap kitöltésével lehet, amelyet legkésőbb 2020. május 29-ig kell visszajuttatni a Hévízi Illyés Gyula Általános Iskolába.

Adatlap letölthető a www.heviz.hu/onkormanyzat és www.illyes-heviz.hu weboldalról vagy átvehető az Illyés Általános Iskolában portáján.

Felhívjuk a Tisztelt Szülők figyelmét, hogy minden héten hétfőn szükséges az érkező gyerekeknek leadniuk egy egészségügyi nyilatkozatot a napközit vezető pedagógusok részére. A nyilatkozat tartalma megtekinthető a jelentkezési adatlapon.

 

Felhívjuk a kedves szülők figyelmét, hogy a járványügyi helyzetre tekintettel bármikor változás állhat be a napközi lebonyolítását illetően. Erről a jelentkezőket értesíteni fogjuk!

Kérjük, szíveskedjenek a jelentkezést körültekintően átgondolni!

                           

                                                                                                               Papp Gábor

                                                                                                               polgármester

 

Jelentkezési lap letöltése

Pályázatok

Ökoiskola
NKA
 Okosan a pénzzel!