Polgármesteri tájékoztató

Polgármesteri tájékoztató

Tisztelt Hévíziek! Kedves Szülők!

Többen is érdeklődtek két témában: az egyik a hévízi óvoda és bölcsőde további helyzetével – nyitva tartásával – kapcsolatban. Jelenlegi álláspontunk alapján ezen intézményeink nem zárnak be, de azoknak a szülőknek, akik meg tudják oldani, ajánljuk, illetve kérjük a gyermekük/gyermekeik otthoni felügyeletét. A hétfői napon az igények és lehetőségek áttekintése és mérlegelése után tájékoztatunk mindenkit a meghozott döntésünkről.
Kérem a családokat, hogy tekintettel arra, hogy az idősebb korosztályhoz tartozók a legveszélyeztetettebbek, lehetőleg kerüljék a gyermekek nagyszülői felügyeletének igénybevételét! Vigyázzunk időseinkre!
A másik felmerülő kérdés a gyermekek étkezésével volt kapcsolatos. Jelenlegi álláspontunk szerint a GAMESZ konyhája nem áll le! De kérjük Önöket, hogy a gyerekek és a családok védelme érdekében felelősségteljesen hozzák meg a döntésüket az étkezés igénybevételével kapcsolatban!
A rendkívüli intézkedések bevezetésére való tekintettel tájékoztatjuk Önöket, hogy a március hónapra megrendelt szolgáltatásokat az ismert felületen tudják lemondani: https://hevizmenza.qb.hu
Amennyiben a felületen nem sikerül a lemondás, úgy az alábbi e-mail címeken is meg tudják tenni, ha elküldik a gyermek nevét, osztályát, valamint a kártyán szereplő vonalkód számát.

Elérhetőségek: hevizmenza@gmail.com Erre az intézkedésre azért van szükségünk, mert így tudunk pontos létszámokat és esetleges átcsoportosításokat végezni más személyek segítése miatt.

Köszönjük az együttműködésüket! Továbbra is kérem, hogy csak hiteles forrásból tájékozódjanak, hogy elkerüljük az indokolatlan pánikkeltést. A városunkat érintő fejleményekről folyamatosan tájékoztatom a lakosságot!

Tisztelettel: Papp Gábor polgármester

Pályázatok

Erzsébet táborok
NKA
Bethlen Gábor Alap
Ökoiskola
 Okosan a pénzzel!
Határtalanul