Polgármesteri tájékoztató 2.

Polgármesteri tájékoztató 2.

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

Amint mindenki értesülhetett már róla, a Magyar Kormány március 16-tól digitális oktatást rendelt el az iskolákban.

Az iskolán kívüli tanítás tehát folytatódik! Tisztelettel és nyomatékosan kérünk minden szülőt és tanulót, hogy NE tanítási szünetként tekintsen az előttünk álló hetekre!

Felelősségteljes tanulást és még felelősségteljeseb viselkedést kérünk és várunk el mindenkitől!

A diákok egymással való találkozása NEM javasolt! Ebben az időszakban mind az egyén, mind a közösség biztonsága a legfontosabb, ezt pedig csak úgy tudjuk erősíteni, ha tartózkodunk minden baráti találkozótól, összejöveteltől, együttes vásárlástól stb.

Azok számára, akik indokoltan nem tudják megoldani gyermekeik otthoni elhelyezését, az iskolák kiscsoportos felügyeletet tudnak biztosítani. Nagyon kérünk mindenkit, hogy ezt csak VALÓBAN INDOKOLT esetben vegye igénybe! A felügyeletet kérő gyermekek számára az önkormányzat ellátást biztosít, de kizárólag a felügyeletet indokoltan kérő iskolások számára áll rendelkezésre ez a lehetőség.

A holnapi nap folyamán a városi intézmények működéséről, nyitva tartásáról 13-ás városi operatív törzs dönt. Vagyis változások még történhetnek amiről mindenkit értesítünk. Számos hivatalos információt kaphatnak a Hévíz Önkormányzat faceebok oldaláról is.   

A megértésüket és fegyelmezett, felelősségteljes hozzáállásukat ezúton is kérjük és köszönjük!

 

Pályázatok

 Okosan a pénzzel!
Erzsébet táborok
Ökoiskola
NKA
Bethlen Gábor Alap
Határtalanul