Tájékoztatás az étkezésről

Hévíz Város Önkormányzatának a mostani helyzetben elsődleges és legfontosabb feladata a rászorulók, az idősek, valamint a város működtetésében részt vevő személyek étkezésének megoldása.

 

Törvényi kötelezettségnek megfelelve azonban az önkormányzat továbbra is biztosítja a bölcsődés, az óvodás és iskolás korú gyermekek intézményi étkeztetését.

 

Az étkezés a GAMESZ éttermében NEM lehetséges, a GAMESZ által előre csomagolt ételeket a Kossuth utca 4./a sz. alatt, az étterem főbejáratánál tudják átvenni munkanapokon 11.30-tól 13.00 óráig. A 65 év felettiek az ételszállításban ne vegyenek részt!

 

>>

Az étkezést  a https://hevizmenza.qb.hu oldalon lehet megrendelni térítési díjköteles étkezés esetén, és a kosárban a fizetési módot kiválasztva, bankkártyával, vagy SZÉP kártyával kifizetni. Aki még nem regisztrált a felületen, kérjük tegye meg, mobiltelefonról, számítógépről is lehetséges. Készpénzes fizetésre jelen járványhelyzetben lehetőség nincs!

Az étkezést 2020 április 6-tól biztosítjuk azok számára, akik ezt a fent említett módon április 1-én 10 óráig megrendelik. Kérjük egész hónapra rendeljék meg étkezésüket! Május hónapra a befizetési lehetőség: április 15.-29. 10 óra. A támogatással rendelkező étkezőknek is a https://hevizmenza.qb.hu oldalon kell az étkezést megrendelni. Az iskolaidőben “napközisek” számára a tízórait és az uzsonnát az ebéd mellé csomagoljuk. Aki nem szeretné igénybe venni a tízórait és az uzsonnát, az kérjük e-mailben jelezze a hevizmenza@gmail.com címre írt levélben, ehhez a gyerek nevét,  osztályát, kártyaszámát meg kell adni. Probléma estén hívható telefonszám: +36 30 144 8312.

Az alapanyagok beszerzési bizonytalansága miatt az étlap változhat, azt nem töltjük fel a honlapra.

A Hévízen tanuló, ám nem Hévízen lakó gyermekek esetében a lakóhely szerinti önkormányzatnak kell az ebéd kiszállítását megoldani, erről az érintett önkormányzatokat értesíteni fogjuk. Kérjük azonban, hogy a szülők is vegyék fel a kapcsolatot a részletek egyeztetése céljából a lakóhelyük önkormányzatával.

A hévízieket arra kérjük, hogy az étel átvételekor legyenek tekintettel saját és környezetük biztonságára! A sorban állást lehetőleg kerüljék, illetve legalább két méteres távolságot tartsanak egymástól, ha többen érkeznek adott pillanatban az ételek átvételére. Egy családtól egy ember jelenjen meg az átvételkor!

Az étkezési kártya bemutatása szükséges az étel átvételéhez. Ételhordó nem szükséges, az ételeket előre csomagolják, mindössze táskát hozzanak magukkal, amiben a csomagolt ennivalót szállítani tudják!

Pályázatok

Erzsébet táborok
Határtalanul
Bethlen Gábor Alap
 Okosan a pénzzel!
Ökoiskola
NKA