Iskolakezdéssel kapcsolatos információk

Iskolakezdéssel kapcsolatos információk

Tisztelt Szülők!

2020. szeptember 1-jén kezdetét veszi az új tanév. Valamennyien bíztunk abban, hogy az idei évet normál rend szerint tudjuk majd elkezdeni. Sajnos, ez nem így történt.

A vírushelyzet nem múlt el, melynek kapcsán ismét rendhagyó intézkedéseket kell hoznunk.

Az alábbiakban a tanévkezdéssel és a biztonsággal kapcsolatban szeretném Önöket tájékoztatni.

A tanév szeptember 1-jén, reggel 8 órakor kezdődik. Érkezés az iskolába: 7.30-7.45 között! Az elsősök fogadása és köszöntése a Sportcsarnokban történik. A többi évfolyam tanulói az osztálytermeikben gyülekeznek és az iskolarádión keresztül hallgatják a tanévkezdéssel kapcsolatos információkat. Kérjük, a gyerekek ünneplő ruhában (fehér ing vagy fehér blúz) érkezzenek az iskolába. 

A tanévnyitón csak az első osztályos tanulók szülei vehetnek részt!

A többi tanuló gondviselőit arra kérem, gyermeküket az iskola bejáratáig kísérjék az alábbiak szerint:

  • 2-3. évfolyam a Posta felől,
  • 4-6. évfolyam az udvar felől,
  • 7-8. évfolyam a főbejáraton keresztül

Kérjük a gyerekeket, hogy ezt az útvonalat használják a tanév többi napján is.

Szeptember 1-jétől a tanulók és a dolgozók kivételével csak előzetes időpontegyeztetés után lesz lehetőség belépni az iskolába!

Csak egészséges gyermek és dolgozó vehet részt a munkában! Ezért arra kérem Önöket, hogy a reggel már rosszullétre panaszkodó gyermeket ne küldjék az iskolába! Az esetleges fertőzés gyanújáról, az elrendelt karanténról haladéktalanul értesítsék az intézményt!

A tanórákon a maszk viselése nem kötelező, de lehetséges! Mivel a szünetekben az elkülönítés nehezen valósítható meg, ezért az óraközi szünetekben a maszk viselése ajánlott.

A bejáratoknál, az osztályokban kézfertőtlenítők vannak kihelyezve, melyet az épületbe történő belépéskor használni ajánlott.

Tudjuk, ezek az intézkedések megnehezítik a diák-szülő-dolgozó mindennapjait, ennek ellenére mindannyiunk egészsége érdekében kérem megértésüket!

Kérdés, probléma esetén szívesen állok rendelkezésre.

 

Hévíz, 2020. augusztus 25.

 

Tisztelettel:

Jancsekityné Iváncsics Márta

intézményvezető

Pályázatok

NKA
 Okosan a pénzzel!
Határtalanul
Ökoiskola
Bethlen Gábor Alap
Erzsébet táborok