Tantermen kívüli digitális oktatás

Tantermen kívüli digitális oktatás

Tisztelt Szülők!

Március 16-tól a fennálló járványveszély miatt egészségünk megóvása érdekében- a többi iskolához hasonlóan- intézményünkben is tantermen kívüli digitális oktatás bevezetésére került sor. Ez egy új helyzet mindannyiunk részére, melyben a szülők támogató együttműködésére nagyobb szükségünk van, mint valaha. A továbbiakban, előre nem meghatározható ideig, a tanulást más, új, digitális formában folytatjuk. A tanulók számára ez kötelező, mely során rendszeres, kitartó és felelősségteljes munka vár rájuk. Az Önök felelőssége is nagy! Ebben az ismeretlen, bizonytalan, mindenkit próbára tevő időszakban álljanak gyermekeik mellé! Kövessék figyelemmel tanulmányaikat, biztassák, segítsék, támogassák őket!

Hogyan tudják mindezt megtenni? A KRETA rendszerbe belépve az E-napló felületén folyamatos, közvetlen kapcsolatban lehetnek az osztályfőnökön kívül a szaktanárokkal, illetve a tanítókkal is. Folyamatos tájékoztatást kapnak az aktuális tudnivalókról, a házi feladatokról. Nehézség esetén itt biztosítunk segítséget, támogatást a tanulásban. Az elkészített házi feladatokat ide kérjük eljuttatni, továbbá itt történik a visszajelzés is. Egyszóval az elsődleges, legfontosabb kapcsolattartó csatorna a pedagógus-diák-szülő között. Szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy mobiltelefonon nem tudják teljes mértékig használni az E-ügyintézés felületét. A kezdeti időszakban lehetőségük van arra, hogy e-mailben elküldjék a házi feladatot, amíg nem rendelkeznek megfelelő eszközzel. A későbbiekben teljes mértékben a KRETA rendszert szeretnénk a kommunikációra használni. Az átállás folyamatosan történik.

A célunk közös: a gyerekek számára- ebben a kiszámíthatatlan helyzetben is- biztosítani a tanulás lehetőségét. Biztosak vagyunk abban, hogy számíthatunk Önökre, akik mindent megtesznek a gyermekeikért.

Az előttünk álló időszakhoz kívánunk mindannyiónk számára jó egészséget, kitartást és türelmet! Vigyázzanak gyermekeikre, szeretteikre, a környezetükben élőkre és természetesen saját magukra is!

                                                                                                                        Iskolavezetés

Pályázatok

Bethlen Gábor Alap
Határtalanul
NKA
Erzsébet táborok
Ökoiskola
 Okosan a pénzzel!